Vatten?

För att citera en viss kollega…

Jag provade en inhemsk whisky idag, Blender’s Pride. Jag beställde den utan vatten eller is och var mycket tydlig med att det var så den skulle serveras. Hade jag inte sagt det och fått den serverad “ren”, precis som jag fick den nu, hade jag trott att jag blivit blåst. Blaskig öl är ett välkänt fenomen, och tydligen finns det blaskig whisky också! Den smakade som en blandning av ingenting och whiskyessens. Extremt underwhelming, sämsta whiskyn jag druckit i hela mitt liv. Indiernas mat är svinstark, men deras dricka (whisky, öl, kaffe osv) är fan bara vatten…

Ingen skräll direkt då den var längst ned i listan av inhemska whiskys :)

One thought on “Vatten?

  1. Stellan says:

    Support the original author! Visit http://imrik.se today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *