Mer trafik

Lite mer om trafiken. Skrivet av Stellan.

Regler för tvåhjulingar:

Föraren måste ha hjälm. Dock finns det några undantag: Sikherna klarar sig från den hemskheten då turbanen är viktigare. Kvinnor behöver inte heller bära hjälm. Det var på tapeten att lagstadga det, men protesterna blev enorma! Det går ju inte att se bra ut med en hjälm på sig, så det förslaget slopades.

Passagerare har jag inte riktigt kopplat om de måste eller slipper bära hjälm. Ingen gör det, så jag har svårt att tänka mig att det är lag på det.

Jag kan inte tänka mig att det finns några bestämmelser för barn, har inte sett en enda unge som suttit säkert.

One thought on “Mer trafik

  1. Stellan says:

    Support the original author! Visit http://imrik.se today! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *